Visie

Liever werk ik zo weinig mogelijk met standaard onderdelen en zal daarom de uitvaart en de afscheidsdienst met u afstemmen op het leven van de overledene, waardoor het afscheid een eigen kleur en karakter krijgt. Als zelfstandige onderneming, heeft Uitvaartzorg Lenny Roels verschillende opbaarmogelijkheden in Halsteren en Bergen op Zoom.

De laatste zorg
Wanneer ik bij een familie kom als iemand overleden is, zal ik altijd vragen of ik kennis mag maken met de overledene. Dan vraag ik of men zou willen helpen bij de laatste zorg. Veel mensen denken dat ze het niet kunnen. Voor de laatste keer uw geliefde aanraken en verzorgen geeft heel veel voldoening en wordt als liefdevol en helend ervaren. Maar ook als u het niet zelf wilt doen, is het aanwezig zijn bij de verzorging, het uitzoeken en aangeven van de kleding, of het kammen van het haar, een goede manier om met de rouwverwerking te beginnen. 
Deze momenten komen immers nooit meer terug…..

.Kaarten
Het is heel eenvoudig om van een standaard rouwkaart iets heel persoonlijks te maken. Ieder leven is uniek, daar past een unieke kaart bij. U kunt hiervoor een portretfoto gebruiken of een schilderij of iets van de liefhebberij van de overledene of zijn of haar favoriete plaats of woonhuis.


Bloemen
Elke bloem heeft een eigen kleur en geur. Vormgeven met bloemen kan bijzonder mooi zijn. Ik wil u hier graag mee helpen.